woensdag, 11 maart 2015 11:43

Nieuw event met poëzie, muziek en dans in Maaspodium

Roots & Routes en Maaspodium presenteren: MELT
MELT is een uitdagend en vernieuwend event waarin poëzie, muziek en dans samensmelten. Een melting pot van jong talent, verschillende culturen en disciplines.

Jonge artiesten krijgen speciaal voor MELT de opdracht om samen iets te creëren of om ter plekke te improviseren. Dat levert een avond op vol verrassingen en interessante kruisbestuivingen. De line-up van de eerste editie van MELT:

Funky Organizers (groovende funk, oldschool gemixed met moderne klanken)

Pam Feather (soulzangeres bekend van o.a. GIEL en De Wereld Draait Door)

Gil the Grid (bekend van o.a. Holland's got talent en So you think you can dance)

Lesson Learned (danscrew bestaande uit vier vriendinnen)

Emmy Vollaard (eerstejaars Beeldende Kunst studente die schrijft, beweegt, fotografeert, filmt, tekent en schildert)

Chanty Louis (poetry with a message)

Tussendoor zorgt DJ Roma Rosaro voor een relaxte sfeer. Malique Mohamud, bekend van Firma Zintuig, is de host van de avond.

De eerste editie van MELT vindt plaats in het Maaspodium op donderdag 2 april om 20:00 uur.

Roots & Routes
Roots & Routes scout, coacht en inspireert jongeren die talent hebben op het gebied van muziek, dans of media, en die de ambitie hebben om hier professioneel in te worden. Roots & Routes Agency is het impresariaat van Albeda Dans en Muzikant/Producer College en verzorgt alle stageplekken voor de studenten. Roots & Routes is in twaalf Europese landen actief.

Maaspodium XL
Maaspodium XL is voor jongeren die van cultuur houden. Theater en dans, maar ook video, DJ's, fotografie, muziek, eten, stand-up comedy, circus, mime, poetry, feesten, mode en architectuur. Kortom: een hotspot vol mogelijkheden en verrassingen. Meer weten of benieuwd naar het volledige programma? Check MAAStd.nl!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws