zondag, 31 augustus 2014 22:25

Nieuw in Schiedam: rondleidingen door SchiedamTours

Het nieuwste project van de Schiedamse organisator John van Oudenaarde is, na het Maasboulevardfeest en de Disco&DanceNights, Schiedam Tours. "Jack Kerklaan en John van Oudenaarde hebben de knoop doorgehakt. Zij gaan net als Katendrecht en de Kruiskade nu Schiedam op de kaart zetten." schrijft het duo op Twitter. Schiedam Tours start tijdens de jubilerende Brandersfeesten, op zaterdag 27 september 2014.

John en Jack hebben er blijkbaar lang over nagedacht want op de website schrijven ze "Na wikken, wegen, proeven, beleven, voelen, slenteren en heel veel praten hebben Jack Kerklaan en John van Oudenaarde de knoop doorgehakt. Leuke tochten op anekdotische cultureel onverantwoorde anecdotische wijze verteld door Kaptein J. F. Kerklaan."

Naast deze tochten bieden zij diverse arrangementen aan voor kleine en grote groepen landrotten. Niets is te gek en van alles is er mogelijk. Cultuur proeven ruiken en doen zullen wij maar zeggen.

Op zaterdag 27 september start Schiedam Tours met de eerste tourtjes door de historische binnenstad. "Tijdens deze wandelingen zullen de bezoekers worden vermaakt, verrast en geinformeerd."beloofd het illustere duo. 
De prijs van deze eerste bijzondere tour in Schiedam is 10 euro.

Meer informatie: http://www.schiedamtours.nl/

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws