maandag, 21 november 2016 20:53

Nieuw podium voor jongeren in Schiedam

Schiedam - Schiedam is weer een nieuw jongerenpodium rijker: Podium 5319 in Ruimte ion Beweging. Muziek voor iedereen vanaf 16 tot er met 25 jaar! Speel je zelf ook ? Neem je instrument mee, want na de showcases is er Jamsessie!

Met optredens van Naear, Wesley Lisboa en JAM

Naear

Naear is een drie-koppige band van jonge musici, opgericht in Rotterdam. Ze maken organische ruimte Hip-Hop die je (laat bewegen of voert) door een filmische, onverwachte ervaring. Het is net als turen of staren door een gebroken caleidoscoop. Bands als Coldplay en artiesten als Kid Cudi spelen ook een grote rol bij het vormgeven van de vibe van openheid en eenheid in hun optredens. Op het podium brengen ze een bombastische, epische en dramatische energie met hun up tempo nummers die later afdalen in een meer intieme, emotionele en steeds wisselende vibe. Naear bestaat uit Nair Komproe, de ziel van de band en de zanger/componist. Jelle Maat, het lichaam van de band en speelt de toetsen, gitaar en zingt ook. Tom Schoone, drummer & percussionist en daarom de hartslag van Naear.
Naear bestaat uit de leden :Nair Komproe, de ziel van de band , die ook de leadzanger en auteur is. Jelle Maat, het lichaam van de band speelt keyboard, gitaar en doet ook de achtergrondzang.Tom Schoone, drummer & percussionist en daarom de hartslag van Naear!
https://www.youtube.com/watch?v=z0KH0AXX9P0

Wesley Lisboa

De in Rotterdam geboren en getogen zanger Wesley Lisboa is als gitarist begonnen in een swingende kaapverdische band Young Livity. Momenteel begeleidt hij zichzelf op gitaar en brengt hij in zijn muziek een interessante mix van Afrikaanse en Westerse invloeden samen.
https://www.facebook.com/lisboa.wes/?ref=bookmarks

JAM

Afkorting staat voor : Just A Messenger en is een opkomende akoestische groep, die graag muziek met een diepe boodschap in een nieuw jasje steekt. Zij doen dit op een gezellige en luchtige wijze, waardoor zowel het hart en de oren gestreeld worden.

DJ Don Martes

Als muzikant gestart op de bas maar nu ook in zijn sas met zijn DJ Gear!

JAMSESSIE

Einde van de showcases, aansluitend voor muzikanten die even willen
Wanneer: zaterdag 26 november 2016
Waar: Ruimte in Beweging, Boterstraat 81, 3111 NB Schiedam (centrum)
Hoe laat: 19:30 – 21:30 uur

Nieuw podium voor jongeren in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws