zondag, 25 oktober 2015 09:28

Nieuw Schiedams cabaret/kleinkunst Open Podium

De Schiedamse cabaretier Leon Mooren start in samenwerking met Akoestisch Theatercafé 't Spul een tweewekelijks terugkerend open podium voor kunst met een kleine en een grote K. De eerste editie is op vrijdag 30 oktober. Aanvang 20.00 uur. Locatie: 't Spul, Hoogstraat 92 3111 HL Schiedam.
Theatercafé 't Spul is met zijn bijna vijfentwintigjarige traditie en zijn gemêleerd welwillend kritische publiek een uitgelezen plek om nieuwe nummers te testen om feedback te krijgen waar je als artiest iets mee kunt doen. Het open podium is toegankelijk voor cabaret in zijn breedste vorm, dus er is ook ruimte voor zangers, dichters en rappers. Zij kunnen eventueel gebruik maken van de aanwezige instrumenten, waaronder een Steinweg vleugel, een gitaar en een accordeon. En de kracht van je eigen stem.
Toegang gratis. Inlichtingen 06-12641275 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010-4270642 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw Schiedams cabaret/kleinkunst Open Podium

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws