donderdag, 05 november 2015 10:39

Nieuw seniorenproject Kom in Beweging!

Kom in beweging! samen met andere senioren in Schiedam

Heeft u er wel eens over gedacht om meer te gaan bewegen of zelfs te gaan sporten, maar ziet u er tegenop om in uw eentje aan de slag te gaan? De buurtsportcoaches van Seniorenwelzijn helpen u graag over de drempel!

Seniorenwelzijn is op zoek naar ouderen die eigenlijk niet gewend zijn voldoende te bewegen of te sporten, terwijl ze dat misschien wel zouden willen (soms op advies van hun arts of fysiotherapeut). Toch blijkt voor veel mensen de drempel om zelf in actie te komen vaak (nog) te groot te zijn. En daarnaast zijn ze vaak niet op de hoogte van de vele mogelijkheden die er zijn.

Seniorenwelzijn biedt nu - naast hun bestaande beweegactiviteiten - de mogelijkheid om op maat (aangepast aan de mogelijkheden van ouderen) en vraag-gericht (wat vindt men leuk?) in groepjes te gaan bewegen/ sporten. Zo mogelijk in hun eigen buurt. Denk bijv. aan wandelen, zwemmen, fietsen, wandelvoetbal, bewegen op muziek... Zoals bekend is beweging heel belangrijk voor de gezondheid, maar daarnaast is het ook heel gezellig om nieuwe mensen te ontmoeten!

Spreekt u dit aan? Neem dan contact op met:

Mariƫlle van Santen ( Buurtsportcoach) via 06- 50258370 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rens Veerman (Buurtsportcoach) via 06-23625966 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk ook eens op: www.seniorenwelzijn.nl

Nieuw seniorenproject Kom in Beweging!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws