dinsdag, 04 oktober 2016 18:35

Nieuwbouwproject ParkEntree te bekijken op Woonbeurs Schiedam

Schiedam - Op zaterdag 8 oktober presenteert projectontwikkelaar Blauwhoed de plannen voor nieuwbouwproject ParkEntree op de Woonbeurs Schiedam. ParkEntree wordt gerealiseerd tussen Beatrixpark en Parklaan in Schiedam en biedt een variatie aan appartementen, verandawoningen en bungalows in zowel huur als koop.

De wijk wordt ontwikkeld voor actieve senioren, onder de noemer Senior Smart Living. De Woonbeurs Schiedam vindt tussen 10.00 en 16.00 uur plaats in de Grote of St. Janskerk aan de Lange Kerkstraat 37 in Schiedam. Entree is gratis.

Wonen met een plus

Kees-Peter Groot, verkoopmanager bij Blauwhoed over het project: “Wat Parkentree anders maakt dan andere nieuwbouwprojecten is dat we veel aandacht besteden aan de sociale omgeving. Zo komt er een ruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en activiteiten kunnen organiseren. Elke woning beschikt over een ruim privéterras dat grenst aan een gemeenschappelijke tuin waarin bewoners optimaal kunnen recreëren en genieten. Ook maken we gebruik van technische snufjes om het wonen in ParkEntree zo comfortabel mogelijk te maken. Kortom, ParkEntree is een toekomstbestendige wijk.”

Bekijk www.ParkEntree.nl en/of www.seniorsmartliving.nl voor meer informatie.

 

Nieuwbouwproject ParkEntree te bekijken op Woonbeurs Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws