maandag, 14 december 2015 09:57

Nieuwe brug maakt rondje Beatrixpark af

Op woensdag 16 december om 15.30 uur opent wethouder Alexander van Steenderen de nieuwe brug in het Beatrixpark. Deze duurzame brug met leuningen van bamboehout maakt het mogelijk om zonder omwegen een rondje door het gehele park te lopen.

Programma

Tijdens de opening testen Freerunners van 010trikcz op spectaculaire wijze de leuningen van de brug. Vervolgens wordt met de Antilliaanse Brassband Rythmnation een wandeling door het Beatrixpark gemaakt.

15.30 - 15.35 uur opening door wethouder Alexander van Steenderen

15.35 - 15.40 uur act freerunners

15.40 - 16.00 uur rondje Beatrixpark o.l.v. Antilliaanse Brassband

U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Renovatie Beatrixpark

De aanleg van de brug is een van de laatste onderdelen van een grote renovatie van het Beatrixpark. En is mede mogelijk gemaakt door, voorheen, Stadsregio Rotterdam. Naast deze brug zijn onder andere de paden, het groen en de beschoeiingen aangepakt, de kinderboerderij opgeknapt en is een nieuw onderkomen voor Irado en Ipse de Bruggen gebouwd.

Samenwerking

In samenspraak met inwoners en de mensen die het park een warm hart toedragen wil gemeente Schiedam met deze renovatie het Beatrixpark een impuls geven. Zodat steeds meer mensen gebruik gaan maken van dit mooie familiepark.

Nieuwe brug maakt rondje Beatrixpark af

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws