zondag, 06 december 2015 18:39

Nieuwe crowdfundingcampagne voor Schiedams Boekhuis

Annette Jongen geeft, na het mislukken van de crowdfunding via Crowd About Now, niet op. Ze is nu een nieuwe, ´onafhankelijke´ crowdfundingcampagne gestart voor het Schiedams Boekhuis. Op deze manier hoopt zij de tijdelijke boekwinkel aan de Hoogstraat 106 een permanent karakter gegeven. Jongen wordt in de campagne bijgestaan door ondernemerscoach en jurist René Janssen van Bureau R C & A.

Het Schiedams Boekhuis is een boekhandel in oprichting die een groot assortiment nieuwe en tweedehands boeken, cadeauartikelen en ramsj aan wil bieden. Mensen zullen in de winkel online hun boeken kunnen bestellen en het is ook de opzet om evenementen te gaan organiseren.

De mogelijkheden om te kunnen investeren zijn zeer divers. Sowieso is het mogelijk om, in wat nu nog een pop-upwinkel is, boeken en cadeauartikelen te kopen. Alle verkopen komen de definitieve winkel ten goede. Wie dat wil kan natuurlijk ook een bedrag doneren

Een andere mogelijkheid is een waardebon voor een winkeltegoed te kopen, met een zelf te bepalen waarde en een rendement van 10%, te besteden vanaf juni 2016. Dus: € 20 nu wordt € 22 in de winkel, € 50 wordt € 55, et cetera. Vanaf € 50 krijg je bij je waardebon bovendien extra beloningen.

Men kan ook een lening verstrekken met een rendement van 12% over een periode van drie jaar. Dat komt neer op elk jaar 4% rente, en na drie jaar is de lening afgelost. Het doneren van geld, het kopen van een waardebon of het verstrekken van een lening kan zowel contant in de winkel als via overmaking op de zakelijke rekening van het Schiedams Boekhuis geschieden. Het rekeningnummer is NL49INGB0007069565.

In de winkel op Hoogstraat 106 is een informatiestand ingericht. Het bedrijfsplan ligt daar ter inzage, evenals kopieën van de overeenkomsten. Belangstellenden kunnen direct een waardebon kopen.

Nieuwe crowdfundingcampagne voor Schiedams Boekhuis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws