dinsdag, 25 augustus 2015 17:20

Nieuwe leader Waterwegsport Live

waterwegsport

Zaterdag trappen we het nieuwe sportseizoen af met een speciale uitzending van WaterwegSport Live. Hieronder kun je de nieuwe leader alvast zien!

Wie wordt kampioen? wie krijgt het moeilijk en wie wordt de verrassing van het seizoen 2015/2016? Waterwegsport live zal aankomende zaterdag 29 augustus het seizoen aftrappen met een twee uur durende voorbeschouwing op het aankomende voetbalseizoen. Tijdens de uitzending, die zoals gebruikelijk wordt gepresenteerd door Fred Fukkink zullen vanaf 10:00 tot 11:30 alle voetbaltrainers en een groot aantal voorzitters van de Schiedamse voetbalclubs aanschuiven om een voorbeschouwing te geven op het komende voetbaljaargang.
Daarnaast zullen Mischa Keemink en Elijah Valk namens waterwegsport.nl aanschuiven om te praten over het succes en de plannen van de snelst groeiende sportsite van de regio
De uitzending kan live bekeken worden via deze link maar nog leuker is het om gewoon langs te komen in de Popuptv studio op de Hoogstraat 85, en zoals altijd bij popuptv staat de koffie uiteraard klaar !

Nieuwe leader Waterwegsport LiveZaterdag trappen we het nieuwe sportseizoen af met een speciale uitzending van WaterwegSport Live. Dit is de nieuwe leader! Wie wordt kampioen? wie krijgt het moeilijk en wie wordt de verrassing van het seizoen 2015/2016? Waterwegsport live zal aankomende zaterdag 29 augustus het seizoen aftrappen met een twee uur durende voorbeschouwing op het aankomende voetbalseizoen. Tijdens de uitzending, die zoals gebruikelijk wordt gepresenteerd door Fred Fukkink zullen vanaf 10:00 tot 11:30 alle voetbaltrainers en een groot aantal voorzitters van de Schiedamse voetbalclubs aanschuiven om een voorbeschouwing te geven op het komende voetbaljaargang.Daarnaast zullen Mischa Keemink en Elijah Valk namens waterwegsport.nl aanschuiven om te praten over het succes en de plannen van de snelst groeiende sportsite van de regioDe uitzending kan live bekeken worden via deze link maar nog leuker is het om gewoon langs te komen in de Popuptv studio op de Hoogstraat 85, en zoals altijd bij popuptv staat de koffie uiteraard klaar !

Posted by Pop Up Tv on dinsdag 25 augustus 2015

 

Nieuwe leader Waterwegsport Live

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws