vrijdag, 13 februari 2015 12:03

Nieuwe locatie voor Inloophuis ‘de Boei’ – dependance Schiedam

Op dinsdag 3 maart 2015 is de officiële opening van Inloophuis 'de Boei' – dependance Schiedam. Je bent vanaf 14 uur welkom op Dam 30. Hier zullen wij samen met onze (nieuwe) gasten, vrijwilligers, bestuursleden en andere belangstellenden een toast uitbrengen op onze schitterende locatie.

Ontmoeten zonder moeten

Inloophuis 'de Boei' is een ontmoetingsplek waar je in huiselijke sfeer lotgenoten kunt ontmoeten die misschien antwoorden hebben op de vragen waar jij mee loopt. Door ervaringen te delen wordt de last vaak lichter om te dragen en geeft het je een gevoel van (h)erkenning. Even weg uit de witte ziekenhuiswereld waar je al zoveel tijd doorbrengt. Gewoon even, met al je mogelijkheden of onmogelijkheden, onder de mensen zijn.

Even zinnen verzetten

Wil je liever even je zinnen verzetten door bezig te zijn? Ook dat kan bij Inloophuis 'de Boei'. Wij bieden activiteiten aan die zoveel mogelijk zijn afgestemd op de behoefte van onze gasten. Niets is te gek; er kan getuinierd worden, koken voor onze gasten of gewoon lekker creatief bezig zijn. Niets moet alles mag. Als dat een beetje licht in de duisternis geeft, dan doen we dit met liefde!

Deuren open

Iedere maandag, dinsdag en woensdag zijn de deuren van 10 tot 16 uur voor je geopend. Onze betrokken vrijwilligers schenken je graag een vers kopje koffie of thee in.

Wil je liever even een één op één gesprek? Ook dat kan, neem dan contact met onze vrijwillige coördinator Adrie Zoutendijk.

Foto: Google Streetview

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws