donderdag, 05 mei 2016 10:25

Nieuwe look voor Theater Koningshof bij start verkoop seizoenspresentatie

Maassluis - Twee weken voor de start van de verkoop voor het nieuwe seizoen presenteert Theater Koningshof een nieuwe website en introduceert de organisatie een nieuw kaartverkoopsysteem. Met de introductie van de nieuwe systemen begint ook de verkoop voor de presentatieavond voor theaterseizoen 16/17.

De nieuwe website oogt fris en overzichtelijk. Bij het reserveren van kaarten kan men zelf de stoelen kiezen en na betaling direct een e-ticket downloaden. Een enorme verbetering ten opzichte van de oude website die het eigenlijk onnodig maakt nog zelf langs de kassa te gaan.

De opstart verliep niet helemaal vlekkeloos, maar korte tijd na livegang van de nieuwe website is ook de seizoenspresentatie online beschikbaar. En daar werd meteen goed gebruik van gemaakt! Na een dag verkoop is de zaal al halfvol en vliegen de digitale kaarten als warme broodjes over de toonbank.

Kaarten voor de seizoenspresentatie zijn € 1,- en te krijgen via de nieuwe website van Theater Koningshof, nog altijd te vinden via www.theaterkoningshof.nl.

Nieuwe look voor Theater Koningshof bij start verkoop seizoenspresentatie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws