zondag, 08 november 2015 23:59

Nieuws Maasboulevardfeest breekt record

Een nieuwe mijlpaal, daar moeten we trots op zijn toch? Het nieuws over het stoppen van het Maasboulevardfeest heeft een nieuw bezoekersrecord opgeleverd op PopUpTv.nl
En toch zijn we daar niet echt blij mee. Jarenlang hebben wij met ons team ons uiterste best gedaan om het feest te promoten. Met verrassende tv-spotjes, een leuke en informatieve website, live uitzendingen met wel zeven camera's, een spetterend openingsfilmpje en sfeervolle reportages. Die scoorden goed en hebben hopelijk een beetje meegeholpen om het feest tot een succes te maken. Maar dat nu juist het bericht dat er dit jaar geen Maasboulevardfeest is de records breekt, stemt tot nadenken... Waarom is dat toch dat negatief nieuws beter scoort dan positief nieuws? Gaan we de inspanning van de meer dan 100 mensen van het MBF pas waarderen nu het gestopt is?

Moeten wij dan maar meegaan met de trend die zoveel andere media al volgen en gaan zoeken naar het negatieve nieuws? Wij vinden van niet. Wij vinden dat juist het positieve nieuws meer aandacht verdient. Het nieuws dat een groepje mensen iets leuks organiseert. Het nieuws dat vrijwilligers iets goeds doen voor anderen. Het nieuws dat mensen hun nek durven uitsteken om iets te bereiken. Dat nieuws brengen wij. Vaak als enige.

Nieuws Maasboulevardfeest breekt record

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws