dinsdag, 16 februari 2016 17:01

Nóg een extra live uitzending morgen: walking dinner!

Er gebeurt heel veel in Schiedam, zo veel dat we woensdag maar liefst ZES live Tv uitzendingen op rij hebben. Een unicum! We beginnen om 13:30 uur met Jennifer Dekker en Sandra Winkels, zij komen praten over het Walking Dinner

Walking Dinner

Op 8 maart 2016 wil het Schiedams Vrouwen Platform collectief deuren openen die anders gesloten blijven. Het Walking Dinner op internationale vrouwendag is een initiatief waaraan zoveel mogelijk Schiedamse vrouwen op een laagdrempelige, betaalbare manier een enthousiaste bijdrage kunnen leveren.

Je neemt een kijkje bij elkaar in de keuken: Vrouwen uit Schiedam koken voor elkaar. Je loopt met een klein groepje vrouwen een route door de stad, langs verschillende adressen waar je gezellig aanschuift. Je proeft een paar gerechten en praat even met elkaar. Daarna ga je verder naar het volgende adres. Elke vrouw die Schiedam een warm hart toedraagt kan zich aanmelden. Neem je buurvrouw, moeder, dochter, collega of vriendin mee. We starten en eindigen op deze locaties:
Startlocatie: Bibliotheek, Korenbeurs
Eindlocatie: Havenkerk, Lange Haven 70

Meer informatie
http://www.svpschiedam.nl/8-maart.php
 
http://www.popuptv.nl/pop-up-tube/qgsdcrnmrpe

Jan Sluijter over Brugwachtershuisje

Fotograaf Jan Sluijter is om 14:00 uur onze gast. Hij komt vertellen over de fototentoonstelling in het brugwachtershuisje bij de Oranjebrug.
Jan Sluijter heeft sinds kort de beschikking gekregen over het brugwachtershuisje van de Oranjebrug. Op 20 en 21 februari vindt er een foto-expositie plaats over de Oranjebrug. Dit is in samenwerking met het gemeente-archief.

Stichting Bestrijding Woonfraude & Hennepteelt

Om 14:30 uur is het tijd voor een andere extra live uitzending vanuit de PopUpTv Studio Broersveld. Te gast is dan Alex Vooren van de Stichting Bestrijding Woonfraude & Hennepteelt (SBWH). De SBWH, gevestigd in Amsterdam, is de specialist in het voorkomen en bestrijden van de verschillende vormen van woonfraude zoals onderhuur, oneigenlijk gebruik van en hennepteelt in woonhuizen en bedrijfspanden. De stichting staat veiligheid door aanpak met resultaat voor.

Elly's Cooking Time

Om 15:00 uur weer een nieuwe aflevering van Elly's Cooking Time, het kookprogramma van PopUpTv met Elly Beijer en Wiebe Hoogeveen. In Elly's Cooking Time laten we zien hoe bijzondere gerechten worden klaargemaakt.

Opening Informatiecentrum Lange Haven Plus

Om 16:30 uur schakelen we over naar Lange Haven 70 waar de opening plaats vindt van het Informatiecentrum Lange Haven Plus door wethouder Marcel Houtkamp. Geïnteresseerden kunnen in dit informatiecentrum aan de Lange Haven 70 terecht voor uitleg en achtergrondinformatie over de werkzaamheden aan de kades. De werkzaamheden aan de Lange Haven zijn deze week gestart. Graag willen we bewoners, ondernemers en geïnteresseerden op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Gemeente Schiedam en Boskalis hebben daarom besloten om een pand aan de Lange Haven als informatiecentrum in te richten. Gekozen is voor het pand naast de Havenkerk, aan de Lange Haven 70.

Waterwegsport Live

WaterwegSport begint om 20:00 uur weer vanuit onze eigen PopUpTv Studio Broersveld. WaterwegSport Live is het sportprogramma van PopUpTv, gemaakt in samenwerking met WaterwegSport.nl. De productie is in handen van Dubbelklik en Duidelijk in Beeld. Fred Fukkink zorgt voor de redactie en presentatie.

 

 

Nóg een extra live uitzending morgen: walking dinner!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws