donderdag, 20 oktober 2016 15:14

Nog een week problemen met email bij Caiway

Schiedam - Caiway verwacht dat haar klanten nog wel een week problemen hebben met het versturen en ontvangen van e-mails. Bij wijze van geste kunnen de klanten van Caiway dit weekend gratis naar Fox Sports Eredivisie kijken.

De kabelaar schrijft op de website: 'Sinds afgelopen donderdag ervaart een aantal klanten die gebruik maken van het e-mailadres @caiway.nl. @kabelfoon.nl of @caiw.nl dat het ontvangen van e-mailberichten langer duurt dan normaal.

Mogelijk ondervindt u hier ook hinder van. We hebben te maken gehad met een reeks van verschillende technische problemen als gevolg van een defect in één van de harde schijven. Helaas hebben we dit niet direct kunnen oplossen. Om deze problemen te verhelpen, vervangen we de gehele technische opslag van het e-mailplatform.

Tijdens de werkzaamheden kunt u nog steeds e-mailberichten versturen en ontvangen. Stapsgewijs wordt het nieuwe e-mailplatform in gebruik genomen en neemt de vertraging geleidelijk af. We benadrukken dat alle e-mailberichten behouden blijven. Ook heeft deze vertraging geen effect op het versturen van berichten en op de internet-, televisie-, en telefoniediensten.

Als geste kunt u dit weekend, vanaf vrijdagavond 18.00 uur tot maandagochtend 06.00 uur, gratis naar FOX Sports Eredivisie1 kijken waaronder de wedstrijd Feyenoord – Ajax.

Onze welgemeende excuses aan voor het ongemak.

U vindt FOX Sports Eredvisie1 op kanaal 318'

 

Nog een week problemen met email bij Caiway

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws