zondag, 13 augustus 2017 20:07

Nog meer poppentheater in Ruimte in Beweging

Schiedam - Poppentheater ‘Centrale geheime bank’ door TG Knars speelt op vrijdag 18 augustus in Ruimte in Beweging aan de Boterstraat in Schiedam.

Welkom in de Centrale Geheimen Bank. Aan het loket ontvangt Bram al jaren alle geheimen van de wereld. Per afdeling staan vluchtige leugentjes, verjaardagverrassingen, nooit-verstuurde-liefdesbrieven, geheimschriften en dagboeken netjes naast elkaar opgeslagen. Al die geheimen zitten veilig in kluisjes. Zo nu en dan worden ze afgestoft en gecontroleerd. Zit er nog wat in of is het al verklapt?

Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn geheimen kwijt kan, helpt de jonge Ben sinds kort bij de CGB. Hij vindt het allemaal erg spannend en moet nog een hoop leren. Het is best lastig om alles goed te doen. Je mond te houden en deze niet voorbij te praten. De dingen die hij af en toe tegen komt! Of had hij dat niet moeten zeggen...?!

Een fantasievolle beeldende voorstelling waarbij poppen- en object- theater naast elkaar een plek hebben. Voor kinderen die voor het eerst of misschien al geoefende geheimhouders zijn.

Vrijdag 18 augustus aanvang 14:00 uur

Entreeprijs € 2.50 De voorstellingen zijn geschikt voor 4+ Reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 
Nog meer poppentheater in Ruimte in Beweging

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws