vrijdag, 14 augustus 2015 14:33

Noordrand Filmfestival zoekt enthousiaste wijkbewoners!

Sinds twee jaar organiseren bewoners het Woudhoek Filmfestival. Op verschillende locaties kan worden genoten van een heuse buitenbioscoop. Vanuit het Wijkoverleg Spaland-Sveaparken is de wens uitgesproken om vanaf 2015 ook mee te doen met één of meer locaties. Door deze samenwerking kon een nieuwe naam niet uitblijven en hebben wij gekozen voor Noordrand Filmfestival!

Woudhoeker en technisch ondersteuner Maurice Gast en Brenda Flapper van WOT Noordrand trekken de kar. Volgens plan worden in het weekend van 18 & 19 september op verschillende locaties gratis films afgespeeld op een groot beeldscherm buiten in een park of op een plein. Buurtbewoners kunnen met hun stoeltje, matje of kleedje aanschuiven en genieten.

De locaties staan nog niet vast. Bewoners kunnen hun pleintje of parkje aanmelden. Er is één voorwaarde aan verbonden: bewoners moeten wel meehelpen om van de avond een succes te maken. Geïnteresseerd? Kom dan naar de Informatie-avond op donderdag 20 augustus om 20.00 uur bij WOT Noordrand, Malmö 84. Op die avond worden de locaties vastgelegd, de films gekozen en de taken verdeeld.

Vragen of meehelpen? Stuur een mailtje naar Brenda Flapper via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom naar de informatie-avond op 20 augustus

Noordrand Filmfestival zoekt enthousiaste wijkbewoners!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws