woensdag, 11 mei 2016 07:50

NOS: Jenever hield Douwe Bob overeind in afwachting van uitslag

Schiedam - We waren al trots als Nederlanders op de prestatie van Douwe Bob in de halve finale van het Eurovisie Songfestival gisteravond. Maar het bericht wat de NOS nu heeft geplaatst maakt de Schiedammers nog eens extra trots!

We citeren de NOS: "Douwe Bob werd vanochtend na de succesvolle halve finale van het Eurovisie Songfestival in Stockholm wakker met een "een ontzettende glimlach en een beetje hoofdpijn". De zanger heeft het succes tot in de late uurtje gevierd in zijn hotel.

Hij kijkt tevreden terug op zijn optreden. Vrijwel alles verliep volgens plan, behalve bij de geplande 10 seconden stilte midden in het nummer. Die waren namelijk niet stil. "I love you too baby, c'mon", schreeuwde Douwe Bob.

Voor Douwe Bob is de avond voorbij gevlogen. "Heavy", noemt hij het hele spektakel. Heel veel moeite met het wachten op de uitslag had de zanger niet. "Je kijkt namelijk naar een toffe show." Maar ook de alcohol hielp hem de spanning in bedwang te houden. "We hebben stiekem onze eigen jenever de green room binnengesmokkeld. We hebben wel wat gedronken. Dat houdt je rustig, anders was ik waarschijnlijk helemaal 'waaaaa'. Maar nee."

Aan het eind van de avond was Douwe Bob gesloopt. "Ik ben moe, wil naar huis en slapen."

NOS: Jenever hield Douwe Bob overeind in afwachting van uitslag

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws