donderdag, 30 oktober 2014 13:41

Nu al 12 initiatieven Serious City

Schiedam = Serious City in 2014 en dat zullen we weten ook! Er zijn nu al 12 initiatieven aangemeld op http://www.seriousambtenaar.nl/serious-city/.

Bij Serious City staat de stad Schiedam en haar bewoners centraal. Bewoners, bewonersorganisaties, scholen en verenigingen kunnen een initiatief of actie indienen voor het goede doel van Serious Ambtenaar. Dit kan bijvoorbeeld het organiseren van een sponsorloop zijn om geld op te halen voor het goede doel, dat dit jaar centraal staat. Dit doel is het tegengaan van seksueel misbruik bij vrouwen en meisjes in conflictgebieden. Denk jij dat jij, jouw organisatie of een groep bewoners iets bij kan dragen aan Serious Ambtenaar? Schroom dan niet en neem contact met ons op!

De initiatieven:
1- DANCE FOR SERIOUS CITY
Bringing Everybody to Schiedam, Centrummangement en Crevor Events organiseren samen een geweldig Dance Event in de Korenbeurs op vrijdag 12 december 2014. Leeftijd vanaf 18 jaar.

2- BUURTVROUW
Met, zoals ze het zelf noemt, Buiten Gewone Beweegredenen organiseert De BuurTvrouw (Miranda Pol) van 15 september tot en met 17 december 2014 'Buren Bewegen SAmen 40 x 40 x 40'. 40 x 40 x 40 staat voor 40 mensen die 40 keer 40 minuten gaan lopen (wandelen) voor het goede doel.

3- BOEKENVERKOOP BIBLIOTHEEK SCHIEDAM
De bibliotheek van Schiedam verkoopt van 6 t/m 13 december 2014 boeken ten behoeve van het goede doel van Serious Request. Kom naar de bibliotheek op het Stadserf nr. 1 en steun het goede doel!

4- DISCO&DANCE NIGHT
De organisatie van Disco & Dance Night heeft aangegeven dat een deel van de opbrengst van het geweldige dansfeest in de Korenbeurs op 27 december 2014 naar het goede doel gaat.

5- VEILING FOR SERIOUS CITY SCHIEDAM
Op zondag 14 december van 13.00-14.30 uur veiling voor het goede doel van met name Schiedamse produkten en belevingen. Locatie: Winterland Schiedam. PopUpTv doet hier uiteraard LIVE verslag van. Een van de items is Masterclass Boksen met Don Diego Poeder (meervoudig voormalig NK Kampioen/Wereldtitelhouder WBU).

6- SANTARUN
De Rotary Schiedam organiseert in samenwerking met het Centrummanagement de SantaRun Schiedam op zaterdag 20 december. Doelstelling is meer dan 500 Kerstmannen en vrouwen 3 km door Schiedam te laten joggen/wandelen. Deelname € 15,00 (inclusief Kerstmannenpak). De Rotary steunt met deze actie drie goede doelen!

7- KOMKIDS
Ook KomKids heeft bij monde van directeur Yde Dragstra laten weten dat zij niet verstek laten gaan en in actie zullen komen voor Serious City Schiedam! Nadere info volgt. KomKids sponsort Serious Ambtenaar al met het ter beschikking stellen van drie busjes en de KomKids Expres om met zoveel mogelijk mensen naar het Glazen Huis in Haarlem te gaan op 24 december 2014 om de cheque aan te bieden.

8- BOKSEN FOR SERIOUS CITY SCHIEDAM
Budosport Schiedam organiseert unieke workshops boksen onder leiding van voormalig meervoudig Nederlands Kampioen en Wereldtitelhouder WBU Don Diego Poeder en Europees Kampioen Nouchka Fontijn. Leer de fijne kneepjes van de nobele bokssport van deze toppers! Info data en tijden volgt.

9- SPINNING FOR SERIOUS CITY SCHIEDAM
Op dinsdag 9 december van 13.00-16.00 uur Spinning Marathon voor ambtenaren onder leiding van collega's en spinninginstructors Patrick van 't Loo en Peter Struyk. Locatie: Hagazaal. Informatie inschrijving volgt.

10- AIRFILMS PRODUCTIONS
Het bedrijf Airfilms Productions heeft een Corporate Film ter waarde van € 5.000 ter beschikking gesteld. Airfilms Productions maakt reclamefilms (o.a. Neckerman reizen) en promotiefilms voor bedrijven.

11- DE GESCHIEDENIS VAN SCHIEDAM
De Historische Vereniging Schiedam organiseert in het Zakkendragershuisje een marathonlezing over de geschiedenis van Schiedam. Meer informatie volgt.

12- BBQ NIEUWLAND
Op initiatief van Darius Spencer en Adriaan vd Linden werd op 11 september een informele bbq gehouden ten behoeve van drie goede doelen. Er is geld opgehaald voor de ramp op de Filipijnen, het Speeleiland in Nieuwland en Serious City Schiedam.

 

 

Advertentie