zaterdag, 12 augustus 2017 10:00

Nu: ZOS op zaterdag

Schiedam - Vandaag tot 13:00 uur weer een uitzending van het populaire radioprogramma ZOS op mzaterdag vanuit de PopUpTv Studio Broersveld.

We ontvangen als gasten onder andere:
Jan Post, Vlaardingse distillateur heeft nieuwe borrel voor bij de vis samengesteld het zgn. Haringmaatje; zelf zegt Jan Post hierover: "Het haringmaatje moet van Vlaardingen weer een haringstad maken.

Martin Soeters is al ruim 25 jaar poppenspeler en staat binnenkort in Schiedam met het stuk Raaf op reis. In het nieuwe poppentheater wat gecreƫerd wordt in het pand van Ruimte in beweging.

Angelle Chang is ontwerpster van kleding,. Begonnen met het ontwerpen van kleding voor haar zoontje, heeft ze nu een eigen lijn (Jow) Begonnen te ontwerpen om, door mooie en opvallende kleding te ontwerpen, de aandacht af te leiden van het feit dat haar zoontje, Jowin,  geboren is met een open verhemelte (hazenlip)   

Bronja Hoffslag is een Rotterdamse schrijfster. Van haar hand verschenen al: "De dode kamer" met het vervolg hierop "De Skinner methode"  het derde deel van deze trilogie is nu in de maak. Verder schreef ze de literaire triler "Snuff" en onlangs kwam P.I.D. van haar uit. Een roman met als leidraad door het verhaal heen de dood en persoonsverwisseling van Paul McCartney. Alleen dit gegeven is al discussiepunt tussen voor en tegenstanders, feit of fictie. Bronja gebruikt dit gegeven op een geheel eigen wijze in haar eigen verhaal rond de (vermeende) dood van Paul McCartney. Zij sprak met veel voor en tegenstanders van de Paul is dead theorie.

Met Adelina Carty blikken we terug op weer een zomerseizoen vakantie terras in Oost en blikken we even vooruit naar de afsuitende woensdag.

Natuurlijk ook Tom Bruin met het weekend weerbericht.

Dit alles met lekkere muziek vanuit de PopUpTv studio, Broersveld 31. Langskomen mag natuurlijk altijd. Maar gewoon thuis luisteren of kijken kan natuurlijk ook,

Luisteren via alle ZOS kanalen zoals de 99.0 Mhz van de Schiedamse kabel of het digitale kanaal 870 van Caiway; via de website www.zosradio.com of de ZOS radio app. Gratis te downloaden via de diverse app stores. Ligt u in het ziekenhuis, dan staat kanaal 250 tot uw beschikking om naar de ZOS te luisteren.

Kijken kan deze keer ook en wel via de site van PopUpTv, https://popuptv.nl

Nu: ZOS op zaterdag

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws