vrijdag, 29 mei 2015 10:33

Ochtendprogramma open dag PopUpTv: ZOS op Zaterdag

Morgen is het zover: de open dag van PopUpTv!  We starten om 10:00 uur tot 13:00 uur met het programma ZOS op Zaterdag. Dit programma wordt uitgezonden op PopUpTv en ZOS Radio. Met tal van gasten: Eveline Lamphen van de Stichting Mooi Werk, zij vertelt over de activiteiten van Mooi Werk en de cultuurscouts. Ook te gast is Jos over de Vecht van Sint Radboud. Op 6 juni geeft Radboud een bevrijdingsconcert in de Grote kerk, Jos vertelt ons er alles over. En dan: Sara Troost van Kopjes voor Kopjes. Kopjes voor Kopjes organiseert ook dit jaar weer samen met stichting Palieter de Sprookjesdagen. Anneke van Wurmond van team Matt vertelt alles over de Kika run en de actie van Sizzling Crackers. Imaan Norris komt langs om te vertellen hoe de verhuizing van de bibliotheek er voor staat en welke activiteiten wij in de bibliotheek kunnen gaan verwachten. Weerman Tom Bruin komt even vertellen wat het weer gaat worden en tenslotte komt Eveline de Bruin voor ons zingen en praten wij gezellig over bijv. haar aanstaande optreden bij Cultuur Borrelt. Kortom een leuke, gezellige en ook informatieve uitzending aanstaande zaterdag!

Het programma van de open dag van PopUpTv gaat daarna uiteraard gewoon door tot 16:00 uur. We staan om 13:30 uur stil bij het afscheid van troubadour Dimitri Van Toren. Daarna zijn er korte live talkshows over sport, met onder andere de jubilerende handbalvereniging DWS.en de voetballers van SVDPW. Maar we praten ook over cultuur met Wiebe Hoogeveen. Je kan zelf voor en achter de camera plaatsnemen en kijken hoe Tv gemaakt wordt. De PopUpTv partners presenteren zich en je mag ons alles vragen over het hoe en waarom van PopUpTv. Heb je zelf een idee voor PopUpTv? Lever je idee in en maak kans op wannahaves goodiebags van de Kroepoekfabriek! Van 15:00 tot 16:00 uur is er een spetterend optreden van de bekende Joris Lutz.
De hele dag zijn er kinderactiviteiten van Komkids: knutsel je eigen PopUpTv microfoon. Bert en Ernie lopen over de Hoogstraat! .

Dat, en meer, zaterdag 30 mei 2015 van 10:00 - 16:00 uur op de open dag van PopUpTv. Hoogstraat 85 Schiedam!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws