zondag, 06 december 2015 11:37

Oefenmeesters Visser (Hermes DVS) en Cayir (Excelsior’20) klaar voor de derby

waterwegsport

Aanhaken of afhaken is het devies van de derby tussen Hermes DVS en Excelsior’20 die vanmiddag gespeeld wordt in de derde klasse D.
In het programma Waterwegsport Live vanuit PopUpTv Studio Winterland sprak presentator Fred Fukkink met beide oefenmeesters over het aankomend treffen en daarin gaven zowel Jerry Visser van Hermes DVS als Gokhan Cayir (Excelsior’20) klaar te zijn voor de strijd.
“Dit zijn altijd mooie wedstrijden waar je het als voetballer voor doet. We willen graag winnen en mee blijven doen om de bovenste drie plekken, bovendien staat er veel prestige op het spel,” liet Visser weten.
Cayir liet aan de tafel bij winterland weten zich geenszins aan te passen aan Hermes DVS, “De weersomstandigheden zullen een grote invloed op het spelbeeld hebben en ik wil die pot absoluut winnen maar het is ook 1 van de 24 wedstrijden en zo staan we er ook in. Wij gaan van onze Eigen krachten uit want daar heb ik vertrouwen in,“ stelde de kroonprins der oefenmeesters van het Schiedamse voetbal.
De wedstrijd tussen de vaalblauwen en de zebra’s uit Thurlede begint vanmiddag om 14:00 uur.

Oefenmeesters Visser (Hermes DVS) en Cayir (Excelsior’20) klaar voor de derby

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws