maandag, 01 september 2014 16:55

Olga Commandeur zet Schiedam in beweging

Op dinsdag 16 september 2014 om 11.00 uur geeft Olga Commandeur (bekend van Nederland in Beweging) op de Maasboulevard het startschot voor een sportieve week (van dinsdag 16 september t/m zaterdag 20 september), genaamd: South-Beach.

De gemeente Schiedam heeft South-Beach georganiseerd in samenwerking met de Beach Soccer Bond Nederland (BSBN) met als doel dat Schiedammers structureel (nog) meer gaan sporten en bewegen.

Er is een beweegprogramma ontwikkeld voor jong en oud, de activiteiten zijn gratis en iedereen is uitgenodigd om hieraan deel te nemen en/of om te komen kijken. In het programma Opent in nieuw venster (311kB) kunt u de verschillende activiteiten terugvinden. Mocht het slecht weer zijn, dan kan het programma wijzigen en/of aangepast worden. Voor eventuele vragen / opmerkingen kunt u contact opnemen met de BSBN, telefoonnummer 0299-463906
Beachveld

Op de Maasboulevard wordt een beachveld (zandveld) van 30:40 meter aangelegd, waarop allerlei sportieve activiteiten worden aangeboden. Ook is er een springkussen voor de kleintjes, diverse tenten met diverse activiteiten als denksporten, yoga en knutselen. Dagelijks is er in een van de tenten kinderopvang onder leiding van professionals. Daarnaast is er horeca aanwezig en ruimte om te relaxen en genieten van de activiteiten en de omgeving.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws