dinsdag, 08 december 2015 15:40

Olifant Joep logeert bij gemeente Schiedam

De gemeente Schiedam heeft de komende twee weken een bijzondere logé. Olifant Joep is namelijk de speciale gast van burgemeester Lamers en assisteert hem bij zijn werkzaamheden. Zo gaat Joep mee naar verschillende afspraken.

Joep begon zijn logeerpartij met een overleg met de burgemeester en ging hij ook al mee naar een vergadering van de colleges van Schiedam, Vlaardingen en Maassluis in het Stadhuis van Vlaardingen. Vanavond is Joep samen met de burgemeester bij het latere deel van de raadscommissie. Donderdag wordt een feestelijke dag voor Joep; hij is die dag aanwezig bij zowel de afsluiting van het Liduinajaar als Kaarsjesavond.

Strijd tegen neuroblastoom kinderkanker

Met olifant Joep wordt aandacht gevraagd voor de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. Joep is een initiatief van Villa Joep, het fonds dat geld op haalt voor de strijd tegen deze ziekte. Olifant Joep is niet alleen gekomen, hij wordt vergezeld door kleine Joep olifantjes die worden verkocht. De opbrengst gaat vanzelfsprekend naar Villa Joep. Meer informatie is te vinden op www.villajoep.nl.

Olifant Joep logeert bij gemeente Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws