zaterdag, 20 februari 2016 13:40

Om 15:00 uur live op PopUpTv Stamtafel en Publiek

Zometeen om 15:00 uur in de nieuwe studio van PopUpTv.

"We kunnen geen duizend mensen ontvangen en hebben geen sporthal tot onze beschikking, maar we hopen wel op een flinke toeloop." schrijft raadslid Jeroen Ooijevaar. Een paar honderd mensen kunnen we echter wel kwijt! Zaterdag 20 februari vindt namelijk de eerste editie van 2016 plaats van “Stamtafel en Publiek”. De deelnemende raadsleden roepen Schiedammers op om aan te schuiven en hun vragen, opmerkingen, klachten of suggesties met hen te delen.

Het doel van Stamtafel En Publiek is om de kloof tussen inwoners en politiek te verkleinen door zo toegankelijk mogelijk een drankje te kunnen drinken en vragen, suggesties, ideeën en grieven met raadsleden te delen. De Stamtafel En Publiek wordt live uitgezonden door PopUpTv. De Stamtafel is nadrukkelijk geen politieke talkshow en ook geen miniraadsvergadering: de bedoeling is dat inwoners van Schiedam een podium hebben. In de politiek gaat het tenslotte om de inwoners!

Geen enkel onderwerp is taboe. Schiedammers krijgen live feedback van raadsleden, er wordt concreet gemaakt of er actie kan worden ondernomen, wie dat gaat doen en wat er teruggekoppeld gaat worden. Waar het ook over gaat, iedere Schiedammer is van harte welkom om aan te schuiven.

De Stamtafel vindt plaats op 20 februari van 15:00 tot 16:00 in de nieuwe studio van PopUpTv, Broersveld 31 te Schiedam. Ook publiek is van harte welkom.

Om 15:00 uur live op PopUpTv Stamtafel en Publiek

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws