dinsdag, 29 maart 2016 11:27

Omroep Vlaardingen verwelkomt Radio Toon

Radio Toon is het radioprogramma voor allochTonen en autochTonen. In dit programma wordt er aandacht geschonken aan alle multiculturele activiteiten die er in en rondom Vlaardingen plaatsvinden. Radio Toon is elke maandag te beluisteren van 17.00 tot 18.00 uur op 105.9 FM op de kabel.

Sinds twee weken maken vrijwilligers van Vele Vlaardingers Eén Huis (VVEH), o.l.v. sociaal cultureel werker Jennifer Timmer een radioprogramma genaamd Radio Toon, het radioprogramma voor allochTonen en autochTonen. Met dit programma hoopt VVEH een aantal doelen te realiseren. Allereerst hopen zij dat de Omroep meer luisteraars van een andere afkomst te trekken. Daarnaast hopen zij zowel de oer-Vlaardingse luisteraars als de iets minder ‘oer’ Vlaardingse luisteraar te trakteren op een uurtje muziek uit alle windstreken. André Hazes zal afgewisseld worden met Turkse zangers, Franse chansons en somalische rap.

Tussendoor zullen de presentatoren u informeren over de vele verbindende activiteiten in Vlaardingen. Zo is er in de afgelopen uitzending aandacht geschonken aan de Palestijnse Dag van het Land, de Vlaardingse Geuzenmaand en de multiculturele editie van Maaltijden op Maandag.

En niet alleen de muziek en onderwerpen zijn multicultureel, ook het team is erg Multicultureel. Het team bestaat uit de Congolese Sarah Bahati, de Somalische Sahra Muse, de Antilliaanse Alison Martis, de Turkse Kadir en de Hollandse Magda van Beveren. Samen met Jennifer Timmer zullen zij rouleren in de presentatie waardoor er elke week weer een andere dynamiek zal ontstaan.

Wilt u iets komen vertellen in de uitzending of wilt u een prachtig lied horen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Radio Toon is elke maandag van 17.00 tot 18.00 uur te beluisteren op:

107.8 FM Ether regio Vlaardingen
105.9 FM op de kabel
digitaal UPC radio kanaal 80
www.omroepvlaardingen.nl

Omroep  Vlaardingen verwelkomt Radio Toon

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws