dinsdag, 06 juni 2017 13:43

Onder Ogen met ambtenarenvoetbal, Jean-Baptiste Milon over pianorecital en Hollywood aan de Schie

Schiedam - Aflevering 31 van Onder Ogen, het live nieuws- en actualiteitenprogramma van PopUpTv, gaat woensdag 7 juni 2017 om 11:00 uur weer van start vanuit Studio Broersveld.

Met deze week de volgende onderwerpen:

Pianorecital Waterlegenden door Jean-Baptiste Milon
Op zaterdag 10 juni organiseert Opera aan de Schie de pianorecital Waterlegenden door Jean-Baptiste Milon in Galerie LH131, Lange Haven 131, Schiedam.
De pianist Jean-Baptiste Milon (1987) studeerde aan het Conservatorium van Bordeaux en behaalde zijn Masterdiploma in Parijs.

Laat u zich maar niet betoveren door het gezang, de schoonheid en de lange gouden haren van de nimf aan de Lorelei, noch door het zachte getik van waterdruppels tegen het raam en de parelende lach van Ondine, of u zult aan de overkant van de realiteitsgrens terechtkomen, meegesleurd worden door de storm van de zeegoden of door de huilende verloren zielen aan uw voeten naar de bodem van het meer worden getrokken.

Voor de tweede keer Nederlands Kampioenschap Ambtenarenvoetbal in Schiedam
Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni strikken de ambtenaren weer de veters.
Op de velden van Excelsior '20 en PPSC zullen zo'n 35 overheidsteams uit heel Nederland gaan deelnemen. Dit wordt de 65e editie en is dus extra feestelijk. Zowel dames- als herenteams zullen het tijdens dit kampioenschap tegen elkaar op gaan nemen.

Het toernooi is sinds de 1e editie in 1953 uitgegroeid tot een groot evenement, professioneel georganiseerd op mooie locaties en met veel deelnemers. “Het is alleen voor de sfeer al leuk om mee te doen met het toernooi. Bovendien ontmoet je collega’s uit het hele land”, aldus burgemeester Lamers.

Hollywood aan de Schie
De Grote – of Sint Janskerk in het centrum van Schiedam is zaterdagavond 17 juni 2017 het decor van een spectaculaire concertbelevenis met film en muziek. Op een metersgroot scherm worden filmbeelden vertoond van uiteenlopende films. Dit wordt live begeleid door koor en orkest van muziekvereniging Sint Radboud.

Kom kijken naar bekende beelden uit verschillende filmgenres. Het aanbod bestaat uit zwart-witfilms, natuurfilms, animatiefilms en avonturenfilms. Geniet van films met Charlie Chaplin, Harry Potter en spektakelstukken als The Rock. Allemaal live voorzien van originele prachtige en vaak spectaculaire muziek.

Dat en meer en het laatste nieuws
Woensdag in Onder Ogen, live op PopUpTv om 11:00 uur. Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

Kijk mee of kom langs! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31 in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum. Parkeren kan in de parkeergarage Nieuwe Passage, het eerste uur is gratis.

Onder Ogen met ambtenarenvoetbal, Jean-Baptiste Milon over pianorecital en Hollywood aan de Schie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws