dinsdag, 28 februari 2017 16:53

Onder Ogen over verkommerende historie en ontspoorde tieners

Schiedam - In Onder Ogen, het live nieuws- en actualiteitenprogramma van PopUpTv, zitten woensdag de volgende onderwerpen: nieuwe brug in Schiedam, ontspoorde tieners en verkommerende historie. 

Afgelopen dagen werden baldadige, brutale, opstandige tieners door de politie opgepakt. Als reactie op het artikel op PopUpTv.nl hierover, ontspon zich een hele discussie over hoe zulk gedrag ontstaat. De één vind dat er niet genoeg te doen is voor de Schiedamse jongeren, de ander vindt dat onzin. Ook Katinka de Rover (gemeenteraadslid GroenLinks Schiedam) reageerde op ons bericht. Wat vindt zij?

Een nieuwsbericht van één regel van het gemeentearchief over een verkregen foto van het Unie-personeel was de aanleiding voor PopUpTv om een artikel te schrijven over dit unieke pand. Een stukje van de geschiedenis van het grote Unilever staat te verkommeren in Schiedam. Han van der Horst (historicus) en Sjef Jansen (gemeentearchief Schiedam) geven hun mening.

Dat en meer en het laatste nieuws zie je woensdag in Onder Ogen, live op PopUpTv om 11:00 uur. Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!
Wil je er bij zijn? Dat kan! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31 in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum.

Onder Ogen over verkommerende historie en ontspoorde tieners

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws