dinsdag, 20 oktober 2015 07:39

Ontdek de opkomende choreografen van Rotterdam

Bewonder een grote variëteit aan dansers, ideeën en stijlen en maak kennis met de aanwezige choreografen, kunstenaars en bezoekers. FLUX brengt alles samen: van amateurs tot professionals, leek tot kenner en hiphop tot modern. Vrijdag 30 oktober staat de allereerste FLUX-editie in het Maaspodium, een samenwerking tussen Circle Dance en SKVR.

FLUX toont het werk van vier jonge en onafhankelijke dansmakers die aan de toekomstige top van de Nederlandse danswereld staan. Daarnaast hebben Urban choreografe Sheyda Darab en choreografenduo Judith van der Klink en Norman Kouwenhoven speciaal voor FLUX nieuw werk ontwikkeld. Deze nieuwe werken worden gepresenteerd door 18 enthousiaste amateurdansers.

Choreografie:
Marijke de Vos/ Teddy shouldn’t smoke, Joseph Simon, Antonin Comestaz en Vicenzo de Rosa. Urban choreografe Sheyda Darab en modern choreografenduo Judith van der Klink en Norman Kouwenhoven.

Meer informatie over FLUX vind je hier: MAAStd.nl/flux/

Maaspodium XL

Maaspodium XL is voor jongeren die van cultuur houden. Theater en dans, maar ook video, DJ’s, fotografie, muziek, eten, stand-up comedy, circus, mime, poetry, feesten, mode en architectuur. Kortom: een hotspot vol mogelijkheden en verrassingen. Meer weten of benieuwd naar het volledige programma? Check MAAStd.nl!

Ontdek de opkomende choreografen van Rotterdam

Advertentie