Onthulling eerste Zonnebloemauto in de regio
donderdag, 01 september 2016 11:12

Onthulling eerste Zonnebloemauto in de regio

Vlaardingen - Op maandag 19 september om 15.00 uur vindt in Soenda de officiële onthulling plaats van de eerste Zonnebloemauto in deze regio. Deze auto wordt vanuit locatie Soenda verhuurd in samenwerking met De Zonnebloem en Welzorg en is geschikt voor rolstoelvervoer waarbij een vrijwilliger of partner als chauffeur fungeert.

De onthulling vindt plaats in aanwezigheid van de wethouder en de voorzitter van het Fonds Schiedam/Vlaardingen en een delegatie van de Zonnebloem.

Nationale Vereniging de Zonnebloem streeft er naar dat iedereen met een lichamelijke beperking zonder extra zorgen kan deelnemen aan de maatschappij. In het gebied rondom Vlaardingen zijn er ongeveer 170 vrijwilligers binnen verschillende afdelingen actief. Zij komen met regelmaat bij deelnemers thuis en organiseren jaarlijks meerdere activiteiten. Ook kent de vereniging een uitgebreid aanbod aan aangepaste vakanties en evenementen. Speciaal voor de doelgroep introduceert de Zonnebloem haar nieuwste aanwinst, de Zonnebloemauto. Een aangepaste rolstoelauto die tegen een zeer aantrekkelijk tarief gehuurd kan worden. De Zonnebloemauto geeft de huurder (bewegings-)vrijheid. De huurder bepaalt zelf waar en wanneer hij gaat en kan ook nog eens vier familieleden of vrienden meenemen. Sinds kort staat er ook een Zonnebloemauto bij zorgcentrum Soenda in Vlaardingen.

Onthulling eerste Zonnebloemauto in de regio

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws