zondag, 18 juni 2017 23:10

Ontmoet en Groet met Julie van Mol

Schiedam - Ze was kortgeleden nog in de PopUpTv Studio voor een interview in het programma ZOS op zaterdag, nu kunt u haar ontmoeten in het Schiedam Boekhuis: Julie van Mol!

Zie hier de video: https://popuptv.nl/video/julie-van-mol-over-haar-debuutroman-sterker-door-strijd 

Op donderdag 29 juni is de Rotterdamse schrijfster Julie van Mol in Het Schiedams Boekhuis. Annette Jongen, eigenaresse van deze boekhandel, interviewt haar over haar debuutroman ‘Sterker door strijd’. Een roman die je tien jaar terugbrengt in de tijd: de tijd voor de crisis, toen social media ons leven nog niet domineerden, er in Nederland nog geen smartphone was. Met Rotterdamse geschiedenisfeitjes en weetjes - ook informatie over Utrecht, Nijmegen en Amsterdam - is erin verpakt. Julie draagt daarna een stukje voor en signeert, daarna is er een borrel.

Van 19.30 tot 21.30 uur vindt dit gratis evenement plaats. Aanmelden kan alleen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 010 761 1352. Meer informatie is te verkrijgen via 010 761 1352, of kom gezellig langs!

Ontmoet en Groet met Julie van Mol

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws