Ook Fonds Schiedam Vlaardingen sponsort PopUpTv op Winterland
vrijdag, 31 oktober 2014 13:48

Ook Fonds Schiedam Vlaardingen sponsort PopUpTv op Winterland

Het Fonds Schiedam Vlaardingen heeft ook een mooi bedrag toegezegd aan PopUpTv voor Studio Winterland. We zijn bijzonder verheugd hiermee.

Tijdens Winterland Schiedam, van 7 november 2014 tot en met 18 januari 2015, gaat PopUpTv elke dag live uitzendingen verzorgen vanuit Studio Winterland. Tussen de live uitzendingen door zie je leuke en boeiende reportages en live beelden van de schaatsbaan en ijsglijbaan. Uiteraard kun je langskomen of via Twitter reageren.

Stichting Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. verstrekt donaties aan organisaties die zich inzetten voor de maatschappij. Het Fonds heeft als doelstelling het verhogen van de kwaliteit van de samenleving door het verlenen van financiële steun aan of het zelf realiseren van projecten van algemeen maatschappelijk belang met een ideële of sociale strekking. Op het gebied van maatschappelijk welzijn, sport en vrije tijd, kunst en cultuur, educatie, gezondheid en natuur en milieu worden jaarlijks ongeveer 350 aanvragen behandeld.

Het Fonds steunt alleen concrete en afgebakende projecten die ten goede komen aan de samenleving in de regio. Bij de beoordeling van de projecten spelen de kernbegrippen participatie en ontplooiing een belangrijke rol, want de kwaliteit van onze samenleving is in hoge mate afhankelijk van de mate waarin mensen betrokken zijn bij het functioneren ervan.

SPREEKUUR
Wilt u weten wat het Fonds voor uw stichting of vereniging kan betekenen? Heeft u problemen met het opstellen van de begroting? Wilt u uw plannen aan ons voorleggen of meer informatie over het indienen van een aanvraag? U kunt iedere dinsdag van 15.00-17.00 uur bij het Fonds terecht voor hulp, vragen en/of advies over uw plannen. Het Fonds helpt u graag verder!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws