zaterdag, 17 september 2016 12:55

Ook Nieuwe Passage viert Brandersfeesten mee

Schieam - Ook in Winkelcentrum De Nieuwe Passage zijn er tijdens de Brandersfeesten diverse optredens van o.a. straatartiesten. De ondernemers van dit gezellige overdekte winkelcentrum hebben voor het weekend van 24 en 25 september weer voor het nodige aan entertainment gezorgd.

Zaterdag 24 september komt de Fietsende DJ met zijn funky rode discofiets op bezoek. Kleurrijk, vrolijk en altijd met aanstekelijke muziek. Stilstaand wordt men écht vermaakt. Dan kunnen er ouderwets vinyl singeltjes gedraaid worden. Iemand een verzoekplaatje?

Ook kan men deze middag kleuren draaien. De pick-up gaat aan, LP-tje erop, kwast in de verfpot en hop daar ga je als VerfDeeJee!

En...de digitale karikaturist is een kunstenaar in facelifts! Met behulp van camera en computer wordt van een foto een karikatuur gemaakt. Tot slot wordt het oogstrelende resultaat van de ‘facelift’ uitgeprint en krijgt men deze fraaie print gratis mee naar huis!

Dit alles is te aanschouwen tussen 12.00 en 16.00 uur.

Zondag 25 september heeft de Nieuwe Passage ook nog enkele verrassingen in petto. De winkels zijn uiteraard open van twaalf tot vijf uur en er is entertainment in nostalgische sferen.

Fotograaf Bertolusci maakt geheel gratis met een echte antieke camera, leuke vreemdsoortige hoofddeksels en andere door hem meegebrachte kledij de mooiste ouderwetse foto’s.

En wie thuis zijn schoenen niet heeft gepoetst kan dit laten doen bij de tikkeltje ondeugende schoenpoetser.

Natuurlijk is er ook muziek. Heer Bjoetiekees speelt gezellige en herkenbare muziek!

Dus het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 september is het meer dan de moeite waard om de Nieuwe Passage in Schiedam met ’n extra bezoekje te vereren!

Ook Nieuwe Passage viert Brandersfeesten mee

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws