vrijdag, 15 september 2017 21:35

Ook Nieuwe Passage viert de Brandersfeesten

Schiedam - Ook dit jaar haakt Winkelcentrum Nieuwe Passage in op de Brandersfeesten met diverse optredens van o.a. straatartiesten.

De ondernemers van dit gezellige overdekte winkelcentrum hebben voor het weekend van 23 en 24 september weer voor het nodige aan entertainment gezorgd.

ZATERDAG 23 SEPTEMBER komen beelden tot leven tijdens het Living Statues Festival.
Zo is onder meer Sneeuwwitje en haar 7 dwergen te zien. Zij wil graag een hap nemen van de lekkere rode appel, maar is dat wel verstandig?
De Schipper houdt alles van achter zijn roer goed in de gaten en vaart altijd de juiste koers.
En de Nar komt langs. Deze grappenmaker, met haar herkenbare uiterlijk en grollen, slaagt er altijd in om iedereen te entertainen.
Compleet met lieslaarzen en z’n mand gevuld, laat de Mosselman de oude kunst van het mosselvangen zien.
Tot slot de Ober. Deze Ober heeft een beetje last van zijn evenwichtsorgaan. Dit veroorzaakt de meest komische situaties, waarbij hij regelmatig achterover valt.
Kom ook langs en zie hoe beelden tot leven komen!
Dit alles is te aanschouwen tussen 12.00 en 16.00 uur.

ZONDAG 24 SEPTEMBER heeft de Nieuwe Passage ook nog enkele verrassingen in petto. De winkels zijn uiteraard open van twaalf tot vijf uur en er is entertainment geheel in Piratensfeer.
Twee bijzondere piraten komen langs en zijn speciaal opgeleid om kinderen extra mooi te kunnen schminken. En dit zullen zij ook de hele middag doen. Dus…. laat je uiterlijk aanpassen voor één dag! Clowns, leeuwen, vlinders alles kan, niets is te gek. En natuurlijk worden er ook piraten geschminkt.
Tevens kunnen de kids onder leiding van piraten een echte schatkaart maken. Vele schatkaarten liggen op een gezellig terras klaar om ingekleurd en versierd te worden. Na het versieren wordt deze gelamineerd zodat hij nooit meer verloren kan gaan.
De muziek wordt deze middag verzorgd door de best zingende piraten Black & Dagger.
In hun piratenboot spelen zij gezellige en herkenbare muziek!
Al deze activiteiten zijn er tussen 12.30 en 16.30 uur.

Dus……. het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 september is het meer dan de moeite waard om de Nieuwe Passage in Schiedam met ’n extra bezoekje te vereren!

Ook Nieuwe Passage viert de Brandersfeesten

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws