zondag, 07 augustus 2016 14:26

Ook Theater aan de Schie wil winnen

Schiedam - Eerder maakte de Vlaardingse Stadsgehoorzaal bekend in de race te zijn voor het meest gastvrije theater van Nederland. Nu komt ook het Schiedamse Theater aan de Schie met de oproep: stem op ons!

De grootste vereniging van Nederland - de ANWB - heeft de nieuwe publieksprijs in het leven geroepen. De ANWB organiseert deze verkiezing om haar leden ‘te helpen’ bij hun keuze voor een avondje uit en wil bovendien het theaterbezoek stimuleren.

Alle theaters in Nederland doen mee aan deze verkiezing die tot 1 september duurt. 'Door op de website: www.anwb.nl/theaterverkiezing uw stem uit te brengen op Theater aan de Schie, helpt u uw theater aan een 'podium' plaats!' zo schrijft theaterdirecteur  Rob Roos.

“In Theater aan de Schie willen wij u graag onze gast laten zijn. Wij benaderen elke gast met persoonlijke aandacht en een glimlach. Wij waarderen uw mening en nemen uw kritieken ter harte. Bent u ook van mening dat Theater aan de Schie het predikaat ‘het meest gastvrije theater van Nederland’ verdient? Stem dan op ons.”

Wanneer u uw stem uitbrengt, maakt u bovendien kans op twee kaarten voor de musical The Bodyguard. Winnaars van deze kaarten worden via de ANWB in oktober bekend gemaakt.

Ook Theater aan de Schie wil winnen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws