zaterdag, 23 mei 2015 12:11

Ook Wennekerpand open tijdens Regionale open bedrijven dag

Kijkje achter de schermen voor iedereen

In het kader van de Regionale open bedrijven dag Waterweg Werkt openen circa 40 bedrijven in de regio hun toegangspoorten voor het grote publiek. De verbindende factor mag duidelijk zijn; Waterweg Werkt. Ook het Wennekerpand opent van 12.00 tot 16.00 uur de deuren. Iedereen, van jong tot oud, zijn welkom voor een rondleiding door het gehele pand.

Zaterdag 30 mei is het Regionale open bedrijven dag en openen circa 40 bedrijven in de regio hun deuren voor het grote publiek. Het Wennekerpand is hét culturele centrum voor professionele en amateurkunstbeoefening in Schiedam op het gebied van dans, muziek, zang, theater, film, kunsteducatie, beeldende kunst en vrijetijdsbesteding.

Een aantal medewerkers van het Wennekerpand zullen deze dag aanwezig zijn om de nieuwsgierigen een kijkje te geven achter de schermen. Neem een kijkje in de theaterzaal, filmzaal of de danslokalen. Van 12.00 tot 16.00 uur zullen de medewerkers van het Wennekerpand doorlopende rondleidingen verzorgen.

Theater aan de Schie
Ook Theater aan de Schie opent van 12.00 tot 16.00 uur zijn deuren. Alle nieuwsgierigen zijn op zaterdag 30 mei 2015 van harte welkom in het Schiedamse theater voor een rondleiding. Altijd al nieuwsgierig geweest naar waar een artiest komt voordat hij op de bühne staat? Altijd al een kijkje willen nemen in de kleedkamers van het theater of misschien wel de artiestenfoyer? Altijd zelf al eens op het podium willen staan en willen voelen en zien wat een artiest ook voelt en ziet? Kom naar het theater op zaterdag 30 mei 2015 en u ziet alles!

Ook bij PopUpTv kunt u terecht voor een spetterend programma.

 

 

Videopitch Waterweg Werkt!http://www.popuptv.nl/pop-up-tube/videopitch-waterweg-werkt

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws