Oost (s)maakt, een creatief eet- en feestfestijn voor en door bewoners
woensdag, 31 augustus 2016 13:29

Oost (s)maakt, een creatief eet- en feestfestijn voor en door bewoners

Schiedam - Op zaterdag 10 september van 16.30 tot 19.30 uur, met food & acts uit alle windstreken. Iedereen uit Schiedam-Oost is welkom om te genieten van culinaire en culturele activiteiten.

Met dans door leerlingen uit de bovenbouw van de Sint Jansschool, blues opa Cor Roelsen zingt, poppentheater Aap van Poot, Nederlandse covers van de funky band Dutch Blender, live percussie onder leiding van Bennie's Business, topartieste Kizzy treedt op, gastoptreden van het koor Geluid uit Zuid en nog veel meer! De presentatie is in handen van actrice en Schiedam-Oostbewoner Anne Rats (oprichtster van Schiedams theatergezelschap De Stokerij).

Creatief Ondernemend Oost is een platform voor alle creatieve ondernemers in Schiedam Oost. Creatief in de breedste zin van het woord: kunstenaars, communicatiebureaus, ontwerpers, ambachtslieden, muzikanten etc.

Gratis hapjes en drankjes (geen alcohol)
Op zaterdag 10 september van 16.30 tot 19.30 uur
Locatie: bij het Stoompie, tegenover de Marconihove aan de Marconiweg/Swammerdamsingel

Heb je nog vragen of wil je zelf een kort optreden verzorgen? Bel Bob van der Lugt (cultuurscout Mooi Werk) voor zaterdag 3 september, 06-24 53 45 98.

Oost (s)maakt, een creatief eet- en feestfestijn voor en door bewoners

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws