zondag, 05 juni 2016 10:05

Op 10 juni is het NK Ambtenarenvoetbal in Schiedam

Schiedam - Zo'n 30 teams van gemeenten, belastingdienst, ministeries en waterschappen uit heel het land strijden dit jaar in Schiedam om de titel. Het toernooi wordt gespeeld op de legendarische voetbalvelden van PPSC en Excelsior ’20, gerenommeerde amateurclubs met een rijke historie. In de laatste aflevering van het programma Waterwegsport Live kwam dit al uitgebreid aan bod.

Burgemeester Lamers in Burgemeesters Elftal

Burgemeester Lamers is al in training als doelman in het Nederland Burgemeesters Elftal. Als oud-deelnemer aan het Ambtenarenvoetbaltoernooi weet hij hoe leuk het is om het in een wedstrijd tegen elkaar op te nemen.

Het toernooi is sinds de 1e editie in 1953 uitgegroeid tot een groot evenement, professioneel georganiseerd op mooie locaties en met veel deelnemers. “Het is alleen voor de sfeer al leuk om mee te doen met het toernooi. Bovendien ontmoet je collega’s uit het hele land” aldus burgemeester Lamers.

Leuke combinatie: voetbal en Schiedam!

In de historische binnenstad vind je tal van leuke horecagelegenheden, rondvaarten, galeries, mooie monumenten en musea als het Jenevermuseum, Museummolen De Nieuwe Palmboom en Stedelijk Museum Schiedam.

Het toernooi vindt het plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni.
De herenteams spelen op beide dagen, de vrouwenteams spelen alleen op vrijdag.

Zie hier de aflevering van WaterwegSport Live over het NK ambtenarenvoetbal: https://youtu.be/dwUjntG7m7Q?t=23m29s

Op 10 juni is het NK Ambtenarenvoetbal in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws