zaterdag, 20 mei 2017 09:22

Op Art Live in Stedelijk Museum

Schiedam - Alles weten over Op Art, de kunst van de optische illusies? Tijdens Op Art Live op zaterdag 3 juni 2017 staat het Stedelijk Museum Schiedam de hele dag in het teken van deze kunstvorm.

Met rondleidingen, muziek, mode, hapjes en meer. Het feestelijke event sluit aan op de tentoonstelling Eye Attack, het overzicht met internationale kunstenaars dat in Denemarken meer dan tweehonderdduizend bezoekers trok.

Eye Attack en Pierre Janssen
Kom deze dag in stijl naar het museum en maak kans op een prijs voor de best geklede bezoeker. De ‘dresscode’ is natuurlijk Op Art. Ieder uur is er een rondleiding, waarbij gidsen meer vertellen over de tentoonstelling. In het museum kun je je eigen Op Art-schilderij maken, terwijl buiten op het plein dj Gijs van Rij de muziek van de jaren ’60 en ’70 doet herleven. En in de voormalige kapel van het museum tonen Schiedammers hun kunstwerken. Daarbij lieten ze zich inspireren door de tentoonstelling Eye Attack. Tijdens Op Art Live is ook de tentoonstelling Pierre Janssen - In de greep van de kunst open. Ook zijn rondleidingen.

Meer weten?
OP ART LIVE | zaterdag 3 juni 2017 | 11.00 – 17.00 uur | entree: volwassenen € 10,00 | Schiedammers € 5,00 | tot en met 3 september geldt een extra toeslag van € 2,50 | www.stedelijkmuseumschiedam.nl

Foto: Kom in stijl naar Op Art Live in het Stedelijk Museum Schiedam. Modereportage in Life Magazine, 1965

Op Art Live in Stedelijk Museum

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws