zondag, 30 augustus 2015 11:13

Op de fiets op de A4

Wilt u het dubbellaags ZOAB op de A4 Delft-Schiedam testen met de fiets? Bezoekers van het Informatiecentrum A4 Delft-Schiedam wordt zaterdag 5 september a.s. de mogelijkheid geboden om aansluitend aan de presentatie over het tracé A4 Delft-Schiedam te fietsen.

Presentatie ontstaansgeschiedenis van de weg
Tijdens de presentatie vertellen voorlichters van Rijkswaterstaat over de ontstaansgeschiedenis van de weg. Dit gaat terug in de tijd van Napoleon en bezoekers krijgen ook al een kijkje in de toekomst. De presentatie wordt die dag 2 keer gegeven. De presentatie vinden plaats om 11.30 uur en om 13.30 uur.

Fietstocht over tracé A4 Delft-Schiedam
Hebt u interesse om met de fietst over een deel van het tracé A4 Delft-Schiedam te fietsen dan heeft u zaterdag 5 september de kans om dit onder begeleiding van onze voorlichters te doen. Aansluitend aan de 2 themapresentaties mogen 30 geïnteresseerden met de fiets het tracé verkennen.

Omdat er een beperking zit aan het aantal personen wat per keer onder begeleiding over het tracé mag fietsen, is het noodzakelijk dat u zich van tevoren hiervoor aanmeldt.

Tijden presentatie en aansluitend fietstocht
Themapresentatie 11.30 uur
1e groep: vertrek fietstocht
12.15 uur en terug 12.45 uur2e groep: vertrek fietstocht 13.15 uur en terug 13.45 uur
Themapresentatie 13.30 uur3e groep: vertrek fietstocht 14.15 uur en terug 14.45 uur4e groep: vertrek fietstocht 15.15 uur en terug 15.45 uur

Aanmelden fietstocht
U kunt zich aanmelden tot donderdag 3 september 14.00 uur. Let op! Vol is vol.Stuur voor donderdag 3 september 14.00 uur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens:Uw naam en die van een eventuele fietspartner (maximaal 2 aanmeldingen per mail)Uw e-mailadres en telefoonnummerUw voorkeur voor tijdstip. Graag 1e en 2e voorkeur aangeven.Graag aangeven of u met eigen fiets komt. RWS heeft een beperkt aantal fietsen beschikbaar.

Uiterlijk vrijdag 4 september voor 15.00 uur ontvangt u van ons een mail, waarin staat of u wel of niet kunt deelnemen aan de fietstocht en op welk tijdstip.Houdt u er rekening mee dat het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen verplicht is op het bouwterrein. De persoonlijke beschermingsmiddelen bestaan uit laarzen met stalen neus, een veiligheidshesje en een helm. Rijkswaterstaat heeft deze op zaterdag 5 september voor u klaarliggen in het informatiecentrum.Aangezien Rijkswaterstaat alleen persoonlijke beschermingsmiddelen heeft voor volwassen, mogen er alleen volwassenen het bouwterrein op.

Op 20 mei nam Wiebe Hoogeveen al eens een kijkje bij de bouw van de A4.

 

 

VIDEO: De stand van zaken op de A4 tussen Schiedam, Vlaardingen en Delft http://www.popuptv.nl/pop-up-tube/de-stand-van-zaken-op-de-a4-tussen-schiedam,-vlaardingen-en-delft

Posted by Pop Up Tv on woensdag 20 mei 2015
Op de fiets op de A4

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws