maandag, 20 februari 2017 16:53

Op donderdag 23 februari wordt IKC Kethel in Schiedam feestelijk geopend

Schiedam - Op donderdag 23 februari wordt het negende integraal kindcentrum van UN1EK: IKC Kethel in Schiedam feestelijk geopend. Vanuit één team met één missie en één pedagogisch visie biedt IKC Kethel ontwikkelingsgerichte peuteropvang, basisonderwijs en voor- en naschoolse opvang en activiteiten in een doorgaande lijn voor kinderen van 2 tot 13 jaar.

De doorgaande lijn in opvang en onderwijs binnen IKC Kethel wordt op 23 februari bekroond met een nieuw motto, een nieuwe website én de bezegeling met het label UN1EK IKC 2 – 13 jaar. Met alle kinderen, ouders en medewerkers maakt IKC Kethel op 23 februari een feest van de officiële opening. Het thema ‘circus’ staat al wekenlang centraal in de projectactiviteiten bij Kethel met als afsluiting twee circussenvoorstellingen gemaakt door de kinderen samen met Circus Hannes en Co.

Natuurlijk in beweging
“De omgeving van Kethel nodigt uit tot het beleven van de natuur.” vertelt IKC directeur Arnout-Jan van der Meer. “We werken binnen en buiten schooltijd onder andere samen met het NME (natuur en milieu educatie) om onze UN1EKe profiel ‘natuurlijk in beweging’ tot leven te brengen. De kinderen vanaf 4 jaar onderhouden schooltuinen; de peuters hebben een mobiele schooltuin op het plein waar ze zaadjes tot plantjes zien uitgroeien. Met alle ouders, kinderen en medewerkers doet IKC Kethel ieder jaar fanatiek mee aan het project “Afval the Game”. We stimuleren gezond gedrag bij kinderen én ouders door aandacht te besteden aan gezonde voeding en de verschillende facetten van bewegen.”

 

Op donderdag 23 februari wordt IKC Kethel in Schiedam feestelijk geopend

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws