vrijdag, 11 november 2016 10:12

Opbouw Winterland Schiedam op Bachplein van start

Schiedam - Na alle commotie en onzekerheid van de afgelopen weken is vanmorgen dan toch eindelijk de opbouw van Winterland Schiedam van start gegaan.

René Duursma, directeur van de Duursma Groep die Winterland organiseert, schrijft op Facebook: 'Na een periode van veel onzekerheid en overleg zijn wij dan vanmorgen eindelijk gestart met de opbouw van dit in Schiedam zo immens populaire Winterevenement. Ondanks dat wij ons de afgelopen weken regelmatig hebben gestoord aan de wet en regelgeving en dan met name aan de interpretatie van deze regels kan ik niet anders zeggen dat de gemeente Schiedam zich de laatste week zeer constructief heeft opgesteld en ook echt hebben meegedacht om het evenement voor Schiedam te behouden.

Ik wil een ieder (en dat zijn er velen) die hier de afgelopen periode hard aan/voor gewerkt hebben hartelijk danken voor hun inzet. Voor wat betreft de medewerkers van de veiligheidsregio wil ik zeggen ook wij zijn voor optimale veiligheid maar sla a.u.b niet door en hou het wel werk- en leefbaar want als u zich zo blijft opstellen als de afgelopen periode rondom Winterland ben ik bang dat er uiteindelijk in deze regio niks meer mogelijk is. De gemeente krijgt dan naar mijn mening veelal ten onrechte de zwarte piet toegespeeld terwijl zij zich houden aan de veelal door u organisatie onbegrijpelijke (lees onredelijke) adviezen. Ik ga hierover na de opening van Winterland graag met u in gesprek.'

Winterland Schiedam is dit jaar van 25 november 2016 t/m 29 januari 2017

Opbouw Winterland Schiedam op Bachplein van start

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws