vrijdag, 06 maart 2015 15:24

Open dag Daltonbasisschool De Klinker-Schiedam

Op woensdag 18 maart 2015, tijdens de Nationale Daltondag, zetten alle Daltonscholen in Nederland hun deuren wagenwijd open. Op deze dag kunnen ouder(s)/verzorger(s), maar ook opa(s) en oma(s), van 08.30 tot 12.30 uur in de school rondlopen en zien hoe er op de Daltonbasisschool De Klinker wordt gewerkt. Ook ouder(s)/verzorger(s) die voor hun kind(eren) nog een peuterspeelzaal en/of basisschool zoeken, zijn van harte welkom en kunnen op deze dag kennis maken met het Daltononderwijs (inclusief de peuterspeelzaal), de Engelse lessen in alle groepen, de Klinkerjeugdbibliotheek, het ruime gebouw en de grote pleinen met hun sportieve speelelementen.
Om 09:00 uur start de speciale informatiebijeenkomst voor ouder(s)/verzorger(s) met als titel "Mijn kind wordt 4, wat nu?"

De Klinker is gevestigd aan de Bernardus IJzerdraatsingel 1 in Schiedam-Woudhoek (ten noorden van het Geuzenplein). De school is eenvoudig te bereiken met tramlijn 21, halte Boeier. Voor meer informatie over de school: zie www.klinkerschiedam.nl

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws