zaterdag, 27 februari 2016 22:02

Open dag Franciscus Vlietland Ziekenhuis

Op zaterdag 19 maart is het Open Dag bij Franciscus Gasthuis & Vlietland! Locatie Vlietland opent haar deuren voor inwoners van de regio, patiënten en (potentiële) collega’s.

Bent u benieuwd welke zorg wij bieden in ons ziekenhuis? Of hebt u altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij de Eerste Hart Hulp of de operatiekamers? Kom dan op zaterdag 19 maart naar de Open Dag! U kunt van 10.00 tot 15.00 uur gratis deelnemen aan rondleidingen, een kijkje nemen bij onze informatiekramen of een persoonlijke gezondheidscheck laten uitvoeren. De toegang is gratis.

Tijdens de Open Dag

Tijdens de Open Dag kunt u onze zorg zelf ervaren. Ga mee met een rondleiding op de afdeling Radiologie, doe een gehoortest of volg een les yoga. Buiten op het terrein kunt u een speciale ambulance van binnen bekijken; de Mobiele Intensive Care Unit. Daarnaast kunt u uw bloedsuiker laten meten, advies krijgen over Opleidingen en Onderwijs en kunt u een operatie oefenen met een scopie-apparaat.

Kruip in de huid van een senior door het ouderdomspak aan te trekken. Zo ervaart u hoe het is om ouder te worden. In de Silent Disco danst u ‘stilletjes’ mee en bij Verloskunde kunt u zich inschrijven voor het laten maken van een pretecho (hier wordt voor geloot).

Speciaal voor kinderen zijn er extra activiteiten. Zo kunnen zij op de foto als dokter of zuster, kunnen zij zich laten schminken én kunnen zij met hun pop of knuffel langs de poppendokter (vergeet je pop of knuffel niet mee te nemen!).

Natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten.

Contact en route

Franciscus Vlietland ligt centraal in Schiedam en is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren is deze dag gratis! Het ziekenhuis beschikt over twee overdekte (brom)fietsenstallingen. U vindt deze aan de voorzijde bij de hoofdingang en aan de achterzijde bij de openbaarvervoersingang. Verder kunt u gebruik maken van de Regiotaxi Waterweg en bezoekerstaxi. Het ziekenhuis is goed toegankelijk voor mindervaliden.

Franciscus Vlietland
Vlietlandplein 2
3118 JH Schiedam

Open dag Franciscus Vlietland Ziekenhuis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws