zaterdag, 19 maart 2016 11:05

Open Dag in De Boshoek op 20 maart

nieuwe stadsblad

Natuurcentrum De Boshoek organiseert zondag 20 maart weer een Open Dag van 11.00 tot 16.00 uur. Er zijn kinderactiviteiten en leuke wandelingen vanuit het natuurcentrum. Ook kunnen kinderen dit keer lammetjes de fles komen geven.

Op deze dag vinden in natuurcentrum De Boshoek veel kinderactiviteiten plaats, onder andere het populaire uilenballen pluizen, nestkasten timmeren, bijen informatie hoek, cup-cakes maken en dit keer ook paplammeren een fles geven.

Hans Hartmann wandeling

Op deze dag vindt ook een Hans Hartmann wandeling plaats vanaf natuurcentrum De Boshoek door het prachtige Midden-Delflandgebied. De wandelingen worden om de 14 dagen ergens in Zuid-Holland georganiseerd. De opening van het seizoen 2016 vindt op deze dag bij De Boshoek plaats en is voor een iedereen toegankelijk.

Starttijden: tussen 10.30-15.00 uur, afstanden van 5 kilometer (met puzzelopdrachten voor kinderen) en van 10 en 15 kilometer. Kosten wandeling: € 1,80 en kinderen € 1,00.

Om 14:00 uur start er een natuurhistorische excursie onder leiding van Frits van Ooststroom, deelname hieraan is gratis.

Andere deelnemende organisaties zijn Natuur Milieu Educatief centrum (NME) , boerderij de Groene Raat en Vockestaert Midden-Delfland schaapskudde.

Deze activiteiten vinden in de Groene Driehoek plaats (onderdeel van de Schiedamse poort van Midden-Delfland)

Natuurcentrum De Boshoek, Bospad 3.Toegang gratis van 11.00 tot 16.00 uur.

Open Dag in De Boshoek op 20 maart

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws