dinsdag, 22 september 2015 07:52

Open Huizen Dag in Schiedam

Heb je interesse in een nieuwe woning? Schiedam is een bijzondere stad om te wonen! De Open Huizen Dag is een goede kans om je breed te oriënteren.

Ben je op zoek naar een bijzonder opknappandje in het bruisende centrum, een eengezinswoning in een groene omgeving, dichtbij kinderopvang en scholen? Of wil je genieten in een ruim appartement met winkels en zorg in de buurt?Schiedam heeft het!
Schiedam heeft de dynamiek van een stad maar je kunt ook de stilte van het groen opzoeken. Het groene polderlandschap van het Midden-Delfland ligt tussen Schiedam en Delft. Schiedam ligt ook ideaal tegen Rotterdam aan.

Bezoeken van Open Huis

Kijk op Funda welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag (Open Huizen route) en stippel je route uit. Je bezoekt een Open Huis gratis en vrijblijvend. Op zaterdag 3 oktober kun je tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezoeken.

Download de Open Huizen Dag checklist (pdf) om de details van een bekeken woningen te onthouden. En bekijk ook de tips voor tijdens de NVM Open Huizen Dag.

Open Huizen Dag in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws