vrijdag, 24 april 2015 12:55

Open jamsessie in De Kroepoekfabriek

Muzikanten KaFé onder leiding van de VillaBand

Op donderdag 14 mei is het tijd voor een nieuwe editie van de Villasessies; het gezellige, relaxte Muzikanten Kafé, inclusief jamsessie o.l.v. De Villa Band.

Wil je gear verkopen? Zoek je bandleden voor een nieuw project? Of misschien wil je een vet nieuw idee pitchen bij de andere muzikanten? Ook als je alleen maar zin hebt om relaxt te praten, lachen, biertjes te drinken en/of te jammen ben je welkom!

JAMMEN onder bezielende leiding van De Villa Band
Even de wereld op zijn kop: de muzikanten in de zaal, jij ertussen of op het podium. Sessies onder leiding van The Villa Band bestaande uit Martijn Horsten (bas), Jan van Nieuwenhuize (drums) en Istvan Ouborg (gitaar en zang). Meespelen en weet je al wat? Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin wie je bent, je instrument en het liedje met akkoordenschema en toonsoort. We nemen dan contact met je op. Geen idee wat je wilt spelen? Kom en neem je instrument mee. Alle soorten muziek, alle instrumenten, you name it, we play it, samen met jou.

Het thema voor deze sessie volgt binnenkort.

Start jamsessie: 21.30 uur

VRIJDAG 14 MEI 2015
VILLASESSIES
Muzikanten KaFé + open jamsessie
Deur open: 20.30 uur | Aanvang jamsessie: 21.30 uur | Gratis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws