vrijdag, 15 mei 2015 15:11

Opening Bomenfietsroute door Midden-Delfland

Na de wandelseries en de 40 Ommetjes heeft de Midden-Delfland Vereniging een bijzondere route voor fietsers ontwikkeld. De makers van de route hebben zich laten leiden door de vele interessante bomen die Midden-Delfland rijk is. Een verrassende tocht voor zowel stedelingen als de bewoners van het gebied. Je zult zien dat er niet alleen knotwilgen langs de wegen en sloten zijn te vinden!

De leden van de Midden-Delfland Vereniging hebben de ´Bomenfietstocht´ al ontvangen, nu is het tijd om deze fraaie fietsroute feestelijk te openen.

Op zaterdag 23 mei a.s. is iedereen vanaf 13.30 uur welkom bij Museum De Schilpen in Maasland waar koffie, thee en limonade klaar staat. Na de officiële doop kun je vanaf 14.00 uur in eigen tempo een deel van de route fietsen. Langs deze feestroute krijg je verhalen te horen te horen over bomen, worden (bomen)gedichten voorgedragen en ook muziek zal niet ontbreken.

Starten aan deze feestroute kan tussen 14.00 en 15.00 uur, iedereen fietst op eigen gelegenheid en eigen tempo. Aanmelden is niet nodig. Lengte van de feestroute is ca. 20 km.

De totale Bomenfietsroute is een dagtocht van ca. 60 km en gaat langs Den Hoorn, Schipluiden, Kethel, Maasland en 't Woudt. Er zijn verschillende afstekers mogelijk, en je kunt zelf bepalen waar je wilt beginnen c.q. eindigen. Het gidsje is zaterdag 23 mei ter plekke gratis verkrijgbaar. Ook is het af te halen of te bestellen bij de Midden-Delfland Vereniging, kijk op www.middendelflandvereniging.nl voor meer info.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws