vrijdag, 12 februari 2016 17:04

Opening informatiecentrum Lange Haven Plus live op PopUpTv

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de officiële opening van het informatiecentrum Lange Haven Plus door wethouder Marcel Houtkamp op woensdag 17 februari 2016 vanaf 16.30 uur. Geïnteresseerden kunnen in dit informatiecentrum aan de Lange Haven 70 terecht voor uitleg en achtergrondinformatie over de werkzaamheden aan de kades. PopUpTv zendt de opening live uit.

De werkzaamheden aan de Lange Haven zijn deze week gestart. Graag willen we bewoners, ondernemers en geïnteresseerden op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Gemeente Schiedam en Boskalis hebben daarom besloten om een pand aan de Lange Haven als informatiecentrum in te richten. Gekozen is voor het pand naast de Havenkerk, aan de Lange Haven 70.

Informatiecentrum

In het informatiecentrum kunnen geïnteresseerden terecht voor uitleg en achtergrondinformatie over de werkzaamheden aan de kades. In het centrum hangt een planbord dat elke dag de actuele stand van zaken aangeeft. Ook wordt er met visualisaties een beeld geschetst van hoe de kades eruit zien als het werk klaar is. De ruimte van het informatiecentrum zal ook worden gebruikt voor vergaderingen en bijeenkomsten van zowel Boskalis als de medewerkers van de gemeente.

Het informatiecentrum heeft een wekelijks inloopspreekuur op woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Daarnaast is het informatiecentrum te bezoeken op afspraak.

OPENING informatiecentrum Lange Haven Plus
Lange Haven 70
woensdag 17 februari 2016, vanaf 16.30 uur

U bent van harte welkom!

Opening informatiecentrum Lange Haven Plus live op PopUpTv

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws