dinsdag, 24 februari 2015 16:29

Opening Poldervaartroute met hardloopwedstrijd

De nieuwe Poldervaartroute is gereed en wordt daarom op dinsdag 31 maart 2015 feestelijk en sportief in gebruik genomen met de POLDERVAARTLOOP: een hardloopwedstrijd voor Schiedamse sportverenigingen.

Wethouders en vertegenwoordigers van het project begeleiden de hardloopwedstrijd. De prijzen lopen uiteen van €100 tot €300 voor de vereniging. De route is 4,5 km en wordt door wethouders verlicht. Na de loop worden de winnaars gehuldigd in de Parckhoeve (tevens start en finishpunt).

Meedoen?

Lid van een Schiedamse sportvereniging en wil je meedoen met de Poldervaartloop op dinsdag 31 maart? Vul vóór 25 maart het aanmeldingsformulier in en stuur die naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv 'poldervaartloop'. Aanvang is om 19.45 uur in Parckhoeve in het Beatrixpark.

AANMELDINGSFORMULIER POLDERVAARTLOOP (word-document): http://www.schiedam.nl/Docs/gemeente/Werkzaamheden%20en%20Projecten/Gemeentebreed/Aanmeldingsformulier%20Poldervaartloop.docx

Voorwaarden deelname

Maximaal 1 team per vereniging. Een team bestaat uit 4 lopers van 12 t/m 14 jaar en een begeleider.Deelnemende teams lopen in clubtenue.

Meer informatie over de Poldervaartroute: http://www.schiedam.nl/Poldervaartroute

 

 

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws