donderdag, 28 januari 2016 12:29

Opening PopUpTv Studio Broersveld op 5 februari

De nieuwe studio van PopUpTv wordt op vrijdag 5 februari officieel geopend van 16:00 – 18:00 uur op Broersveld 31 in Schiedam. De officiële openingshandeling zal verricht worden door burgemeester Cor Lamers om 17:00 uur.

In een feestelijke setting gaan we vieren dat PopUpTv weer een nieuwe fase in gaat.

Voor minimaal een jaar neemt PopUpTv haar intrek in het pand Broersveld 31 Schiedam. Het is een groot, open pand met heel veel mogelijkheden!

PopUpTv heeft twee jaar gebruik kunnen maken van het ‘gele pand’ aan de Hoogstraat 85. Het was, dat was bekend, een tijdelijk aanbod, mede mogelijk gemaakt door het centrummanagent.

Nu dus naar Broersveld 31, in samenwerking met Estelle de Vries van Breevast uit Amsterdam, de huisbaas van de Nieuwe Passage. Estelle bracht een bezoek aan Studio Winterland en ze was meteen enthousiast! Het pand Broersveld 31 staat al een tijd leeg en het zag er niet naar uit dat er snel een huurder gevonden ging worden. PopUpTv gaat –uiteraard- zorgen voor reuring.

En door!

PopUpTv gaat door op de ingeslagen weg met veel live programma’s vanuit de nieuwe studio. De ruimte is zo groot dat b.v. het kookprogramma uitgebreid kan worden met het echt live klaar maken van gerechten. Er liggen nog tal van andere concepten op de plank liggen. Nu is het een kwestie van zoeken naar de juiste partners om e.e.a. te kunnen realiseren.

Iedereen met een goed idee is altijd welkom bij PopUpTv! Ook heeft PopUpTv nog steeds plek voor vrijwilligers die willen presenteren of het vak van cameraman en/of editor willen leren. Voor tips houdt PopUpTv zich altijd aanbevolen.

Locatie live

PopUpTv is druk aan het experimenteren met nieuwe technieken om nog meer en eenvoudiger live vanaf locatie te kunnen uitzenden. Zo zie je straks tussen de programma’s door steeds live beelden van de werkzaamheden aan de Lange Haven.

De uitreiking van de sportprijzen van Schiedam, de interviews met de sporters en de nieuwjaarstoespraak van Cor Lamers heeft PopUpTv al live laten zien met een beeld- en geluidsverbinding die met een mobiele telefoon waren gemaakt. De beelden werden via de Studio op Winterland rechtstreeks uitgezonden.

Jaaroverzicht 2015

Heeft u ons jaaroverzicht al gezien? http://www.popuptv.nl/pop-up-tube/popuptv-jaaroverzicht-2015. PopUpTv heeft in 2015 meer dan 600 video’s gemaakt!

Terugblik Winterland Schiedam

PopUpTv kan terugkijken op zeer succesvol verlopen Winterland Schiedam. PopUpTv heeft elke dag live tv programma gemaakt die een steeds groter bereik kregen. Het toppunt was in december toen op Facebook in één week tijd 150.000 mensen werden bereikt. Maar ook het aantal live kijkers groeide spectaculair en www.popuptv.nl ontvangt nu meer dan 1.200 unieke bezoekers per dag.

Heeft u een idee? Deel het aan ons mee!

PopUpTv krijgt graag feedback. Wat kijkt u graag, wat vind u interessant en wat kan beter? Heeft u een nieuwstip? Heeft u zelf een idee voor een Tv-programma? Heeft u een idee waardoor PopUpTv nog groter en beter wordt? Laat het weten!

Opening PopUpTv Studio Broersveld op 5 februari

Advertentie